Η ArchDc είναι μία αναπτυσσόμενη επιχείρηση Interior & Exterior Design and Architecture με έδρα την Θεσσαλονίκη η οποία δημιουργήθηκε από τον Αθανάσιο Παπαοικονόμου, που επαγγέλεται ως Interior Architect με εμπειρία πάνω απο 30 χρόνων στον χώρο.

Η ομάδα της ArchDc αναλαμβάνει project σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Με το εξαίρετο ταλέντο της ομάδας μας στο να αποτυπώνουμε κάθε λεπτομέρεια και την βαθιά μας κατανόηση της θεωρίας του χρώματος, της υφής και της αναλογίας, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να δημιουργήσουμε σχέδια που ενσωματώνουν το ξεχωριστό στυλ και την ατομικότητά τους. Διατηρούμε μια ακλόνητη αφοσίωση στη χρήση των καλύτερων υλικών και φινιρισμάτων, εξασφαλίζοντας ότι κάθε έργο εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια, δημιουργώντας εντυπωσιακούς, όμορφους και πρακτικούς χώρους που είναι πραγματικά έργα τέχνης, με βασικό γνώμονα την μοναδικότητα και την πρωτοπορεία.

Καθώς η εμπιστοσύνη αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στην επιλογή ενός σχεδιαστή, σας διαβεβαιώνουμε ότι αναλαμβάνουμε με μεγάλη υπευθυνότητα να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας και η ικανοποίησή τους είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα. Έχουμε εργαστεί με πολλούς ιδιοκτήτες στο παρελθόν και είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να πούμε ότι όλοι αυτοί εξέφρασαν την ικανοποίηση τους με τη δουλειά μας. Έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους και η εμπιστοσύνη τους στην ικανότητά μας να πραγματοποιούμε τα όνειρα τους είναι κάτι που εκτιμάμε ιδιαίτερα.

Some of our clients
Scroll to Top